Uw diëtist

Mijn naam is Inge Verkooijen-Dillen ik ben praktijkhouder van Diëtistenpraktijk Inge Dillen, welke ik 1 oktober 2011 ben gestart.
In juni 2011 heb ik de opleiding Voeding & Diëtetiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen afgerond. Tijdens mijn opleiding heb ik stagegelopen in het Laurentius ziekenhuis in Roermond. Daarnaast heb ik een aantal projecten gedaan over verschillende onderwerpen met betrekking tot voeding. In opdracht van een zelfstandige diëtistenpraktijk heb ik onderzoek gedaan naar de leefstijl van vrachtwagenchauffeurs. Hiervoor heb ik een DVD ontworpen, die ingaat op een gezonde leefstijl bij vrachtwagenchauffeurs.

In mijn loopbaan heb ik op veel verschillende werkplekken ervaring opgedaan. Onder andere in het ziekenhuis en het verpleeg- / verzorgingshuis. Door mijn ervaring met veel verschillende ziektebeelden en problemen met betrekking tot voeding heb ik een goede basis om als zelfstandig diëtist te werken


Afgeronde cursussen en scholingen

  • Cursus 'Directe toegankelijkheid diëtetiek'
  • Cursus 'Voeding en Diabetes'
  • Scholing 'Coachend naar gedragsverandering: Communicatie met affectie'
  • Opleiding programma voor kinderen/jongeren met overgewicht: 'Lekker Pûh!!!'
  • Cursus 'Voedselovergevoeligheid'
  • Opleiding 'Orthomoleculaire geneeskunde'
  • Cursus 'Anders kijken naar kritische eters'
  • Opleiding 'Orthomoleculaire darmtherapie'

Kwaliteit

De titel van 'diëtist' is wettelijk beschermd. Vanaf 2002 bestaat het kwaliteitsregister om de kwaliteit van het beroep 'diëtist' te waarborgen. Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (nummer: 99914483389). Door middel van bijscholingen, landelijke themadagen, cursussen etc. blijf ik op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op voedingsgebied en kun u er zeker van zijn dat u kwalitatief goede zorg krijgt.Daarnaast ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) en van het Netwerk Orthomoleculair Diëtisten (NOD). 
           
  Locaties Eindhoven: Locatie Budel:
  Medisch Centrum Haagdijk
Tongelresestraat 207c
5613 DG Eindhoven
Gezondheidscentrum Engelsbergen Maria van Bourgondiëlaan 12
5616 EE Eindhoven
Burgemeester van Houtstraat 82
6021 AW Budel