Lekker Pûh!!!

Voor het behandelen van overgewicht bij kinderen maakt Diëtistenpraktijk Inge Dillen sinds kort gebruik van de unieke methode Lekker Pûh!!! Afvallen op een leuke manier zonder dieet!

Overgewicht bij kinderen en jongeren is een steeds groter wordend probleem. Bij Lekker Pûh!!! leren kinderen en ouders hoe je kunt groeien naar een gezond gewicht, op een speelse en vrolijke manier. Er worden samen haalbare doelen opgesteld en het kind (en de ouders) gaat ontdekken dat gezond eten ook heel lekker kan zijn en vooral geen straf is!

Lekker Pûh!! is er speciaal voor kinderen en jongeren van 5 t/m 18 jaar. De Lekker Pûh!!! methode motiveert kinderen en jongeren om zelf te kiezen voor goed, veel en gezond eten. De betrokkenheid van ouders of verzorgers is hierbij van groot belang. Je krijgt niet alleen adviezen over voeding, maar ook over leefstijl. Het is niet moeilijk of ingewikkeld, en makkelijk in te passen in je dagelijks leven. Er zijn verschillende handige folders voor ouders, waarvan de informatie aansluit bij de leerstof van de kinderen.

De methode van Lekker Pûh is ook sterk in het opbouwen of hervinden van het zelfvertrouwen. Daarvoor is 'Het boek over jezelf' ontwikkeld, waarin het kind na ieder consult een huiswerkopdracht maakt. Door 'Het boek over jezelf' ontdekt het kind zijn eigen sterke kanten en bijzondere persoonlijkheid en leert het omgaan met moeilijke situaties. In combinatie met de wil om gezond te eten, regelmatig te bewegen en te sporten, vormt zich een zelfverzekerde basis voor een optimaal leven, met het juiste gewicht en volop levenslust!

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact op via het contactformulier op de site of via 06-53623545 of kijk op www.lekkerpuh.net.

 
           
  Locaties Eindhoven: Locatie Budel:
  Medisch Centrum Haagdijk
Tongelresestraat 207c
5613 DG Eindhoven
Gezondheidscentrum Engelsbergen Maria van Bourgondiëlaan 12
5616 EE Eindhoven
Centrum voor gezondheid Genderdal
Donizettilaan 33
5653 BA Eindhoven
Meierijstraat 4
6021 JB Budel